Rafael Nadal, Shakira ve Popescu’dan depremzede ufaklıklara destek

By | April 17, 2023

Rafael Nadal, Shakira ve Popescu’dan depremzede ufaklıklara destek

Meşhur tenisçi Rafael Nadal, zelzele felaketinden etkilenen çocuklar için Türkiye Tenis Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu kampanyaya katıldı. Öte taraftan, meşhur müzisyen Shakira ve Galatasaray’ın eski futbolcusu Popescu da ufaklıklara destek oldu.

İspanyol tenisçi Rafael Nadal, Türkiye Tenis Federasyonunun, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuklar için başlatmış olduğu “Çocuklarımız Geleceğimizdir” projesine tişört ve raketini bağışlayarak destek verdi.

Federasyondan meydana getirilen açıklamada, Nadal’ın grand slam turnuvalarında giydirilmiş olduğu tişörtünü ve zamanı maçlarda kullandığı raketini “Çocuklarımız Geleceğimizdir” projesi kapsamında Adıyaman’da yapılacak tenis kulübüne bağışladığı bildirildi.

Menajer Bayram Tutumlu vasıtasıyla projeye destekte bulunan Nadal, gönderilmiş olduğu video mesajda, “Türkiye’de gerçekleşmiş olan büyük felakete istinaden bu raketi ve imzalı tişörtü göndermek isterim. Ümit ederim en kısa zamanda her şey yoluna girer ve bu felaketten etkilenen ve ailelerini kaybeden insanlara yardımı dokunur.” ifadelerini kullandı.

Ek olarak gelirleri projeye bağışlanmak suretiyle Galatasaray’ın eski Rumen futbolcusu Gheorghe Popescu’nun kramponları ve Kolombiyalı müzisyen Shakira’nın imzalı gitarının da açık artırma ile satışa çıkarılacağı açıklandı. (AA)