Friday, May 17, 2024
HomeHaberlerYaza ısınma turları

Yaza ısınma turları

Yaza ısınma turları

Çocuklarıyla piyanonun başlangıcında

‘Acróstico’ShakiraSony Music

Yaza ısınma turları

Olaylı bir boşanma sürecini geride bırakan Kolombiyalı müzisyen Shakira, Anneler Günü’ne hususi bir şarkı yayımladı. ‘Acróstico’ şarkıcının evlatları Milan ve Sasha’ya hitaben yazdığı bir açık mektup aslına bakarsak. Çocuklarına olan sevgisi yardımıyla yaşamış olduğu acılara karşın kuvvetli kalan bir annenin duygularını konu alıyor. Şarkının videosunda da Shakira’ya piyano başlangıcında oğulları birlikte rol alıyor.

Azerbaycan’dan merhabalar

‘Ya Habibi’SheyhRee&RafaelWarner Music Türkiye

Yaza ısınma turları

İşbirliklerinin ilk ürünü ‘Jamaica’ydı. Bu enerjik şarkı fazlaca sevildi. Azerbaycanlı ikili Sheyh Ree ile Rafael bu kez Afro pop türünde bir çalışmayla karşımızda.Türkçe ve İngilizce laflara haiz parça bu türün iyi örneklerinden. Söz ve müzikte ikilinin ortak imzası var. Prodüktörlüğünüyse Ozade üstlenmiş.

Bu kez rap

‘Kafana Takma’Ebrar Mazhar Gem Production

Yaza ısınma turları

Ebrar Mazhar’ı rol almış olduğu ‘Balkan Ninnisi’ dizisinden hatırlayanlar olacaktır. Mazhar, dizideki benzer biçimde iyi bir müzisyen. Türk asıllı Makedon isim, pop-rock çalışmalarıyla tanınıyor fakat bu kez rap türündeki ‘Kafana Takma’yla karşımızda. Şarkıyı 26 Mayıs’ta gösterime girecek ‘Efsunlu III: Muska’ dizisi için yapmış.

120’yle giriş

‘120’Celine RedUniversal Music Türkiye

Yaza ısınma turları

O bir dansçı, o bir koreograf, o bir TikToker… Şimdi de o bir müzisyen… 10 yıla yakın bir süredir dans alanındaki çalışmalarıyla malum Celine Red şansını müzikte de deniyor. R&B, pop türündeki ilk single’ı ‘120’yi kısa bir süre ilkin çıkardı. Umarız şarkıcılık geçici bir heves olmaz ve danstaki istikrarını bu alanda da sürdürür.

 

 

İLGİLİ MAKALELER