Bu şekilde yanıt ne görüldü ne duyuldu! Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye bomba misilleme

By | April 17, 2023

Kayserispor takımının Dursun Özbek’in otelinde konaklaması sebebiyle paylaşımlar meydana getiren Fenerbahçe’ye Galatasaray’dan asla beklenmedik bir yanıt geldi. Galatasaray, Koç Tüm ortaklık’e ilişkin markalarla ilgili Fenerbahçe’ye garip bir gönderme yapmış oldu.

Fenerbahçe‘nin Kayseri spor‘un Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in otelinde konaklaması sebebiyle yapmış olduğu açıklamaya iki kulüpten de tepki eldi. Sarı-Lacivertliler, “Yukatel Kayseri spor‘un bu akşamki maç için Sn. Dursun Özbek’in otelinde kalmış olduğu kamuoyuna yansıdı. Bu mevzuda bir tek bizim değil tüm spor kamuoyunun sorması ihtiyaç duyulan 3 sual var: Bu informasyon doğru mu? Doğruysa etik mi? Bu gündemle beraber akşamki maçın değerlendirmesini iyi mi yapacağız?” dedi. Galatasaray, Fenerbahçe’nin açıklamalarına cevap verdi ve “Peki bu kadar düşmek yakışıyor mu sana?” ifadeleriyle izahat paylaşmıştı.

Böyle cevap ne görüldü ne duyuldu! Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye bomba misilleme

“BU NE AHLAKSIZLIKCA BİR TUTUM!”

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı konuyal ilgili “Dursun Özbek’in oteli için maçı satacak kadar aşağılık bir davranışa mı gireceğiz? Bunu söyleyenler utansın. Bu ne ahlaksızca bir tutum? Yenersek iyi, başka bir şey olursa fena. Kafasının içinde bu tür şeyler olanlar sadece bunu düşünür” bir izahat yapmış oldu.

Böyle cevap ne görüldü ne duyuldu! Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye bomba misilleme

“PEKİ BU KADAR DÜŞMEK SANA YAKIŞIYOR MU?”

Galatasaray’dan verilen yanıt da fazlaca ağır oldu. Sarı-Kırmızılılar’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği ve tüm kulüplerin dikkatine… Bazı kulüp tesislerinde Arçelik marka buzdolabı kullanıldığına dair iddialar ivedilikle araştırılmalıdır! Hangi kulüpler deplasmana giderken Opet’ten yakıtını alıyor, derhal ortaya çıkarılmalıdır! Daha da vahimi, son dönemde Beko marka su ısıtıcı kullanan futbolcular bulunduğunu duyuyoruz! Yalnız bu konuların değil, Divan Restaurantları’nda yiyecek yiyen yöneticilerin isimlerinin de en süratli şekilde açıklanmasını bekliyoruz. 🙂 Bizimkisi latife… Peki bu kadar düşmek yakışıyor mu sana?”