Getir, Paris Maratonu’na ikinci kez sponsor oldu

By | April 17, 2023

Getir, spora verdiği desteği, dünyanın en mühim maratonlarından olan Schneider Electric Paris Maratonu’na ikinci kez sponsor olarak sürdürüyor.

Bu yıl 46.’sı gerçekleşen Schneider Electric Paris Maratonu’na Getir, ikinci kez sponsor oldu. Uzun mesafeli koşu olarak malum maratonları tamamlamak, sporcuların azim, kararlılık ve dayanıklılığını kontrol ediyor. Bu anlamıyla maraton sponsorluğu, markanın dünyadaki büyümesini elde eden temel ilkeleriyle paralellik taşıyor.

Bir tek sponsor olmuyor, çalışanları da katılıyor
42 bin 195 metrelik yarışta, markanın hizmet verdiği değişik ülkelerden çalışanları geçen yıl olduğu şeklinde bu yıl da bitiş çizgisine ulaşmak için ter döktü. Bununla birlikte geçtiğimiz yıl dünyada kıtalararası koşulan tek maraton olma özelliği taşıyan NKolay İstanbul Maratonu’na da e-ticaret sponsoru olunmuştu.

Maratondan futbola, basketboldan voleybola uzanan destek
İngiltere Premier Lig’de savaşım eden Tottenham Hotspur’un sponsorlarından olan marka, Türkiye’de ise 2018 yılından beri Kuzeyden markasıyla Basketbol ve Voleybol Ulusal Takımları’nın resmi su sponsorluğunu sürdürüyor. Ek olarak Kuzeyden, 2022-2023 sezonunda V.Bank Spor Kulübü’nü de su sponsoru olarak destekliyor.