Canlı yayında soruldu! Temel Karamollaoğlu’ndan, “Erbakan’ın kemiklerini mi sızlattınız?” sorusuna cevap

By | April 17, 2023

6’lı Masa liderlerinin cumhurbaşkanı talibi olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adını açıklamış olduğu etkinlik, Mutluluk Partisi Genel Merkezi önünde gerçekleşmişti. Hem bu durum hem de Mutluluk Partisi’nin siyasette izlediği yol, bazı çevrelerin tepkisini çekmişti. Bu mevzu Mutluluk lideri Temel Karamollaoğlu’na, “Erbakan’ın kemiklerini mi sızlattınız?” şeklinde soruldu. Karamollaoğlu, “Bu dostlar maalesef bilgisiz.” yanıtını verdi.

Millet İttifakı’nın 6 lideri, geçtiğimiz hafta Mutluluk Partisi Genel Merkezi’ndeki zirvenin arkasından kalabalık bir topluluğun önüne çıkarak cumhurbaşkanı adaylarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bulunduğunu deklare etti.

SAADET PARTİSİ ÖNÜNDE AÇIKLANMASI TEPKİ ÇEKTİ

Açıklamayı ise liderlerin en büyüğü olan Mutluluk lideri yapmış oldu. Bu zamanı ana ilişkin görüntüler toplumsal medyada kısa sürede gündem olurken, adayın Mutluluk Partisi Genel Merkezi önünde açıklanmasına yönelik bir ekip tepkiler de yer aldı.

Canlı yayında soruldu! Temel Karamollaoğlu'ndan, 'Erbakan'ın kemiklerini mi sızlattınız?' sorusuna yanıt

“BU ARKADAŞLAR CAHİL”

Tepkilerin arkasından Mutluluk Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu canlı yayında soruları yanıtladı. Karamollaoğlu, “Sizi Erbakan’ın kemiklerini sızlatmakla suçluyorlar ne düşünüyorsunuz? Hakikaten Erbakan’ın kemiklerini sızlattınız mı?” sorusunu yanıtladı. Mutluluk lideri, “Bu dostlar bu tavırlarıyla Erbakan hocamızın kemiklerini sızlatıyor desek yanlış olmaz. Bu dostlar maalesef bilgisiz. Bunu bu şekilde söylemek mecburiyetindeyim. Biliyormuş benzer biçimde konuşuyor fakat bir ihtimal kimin tesiri altında kaldığını bile bilmiyor.” dedi.