Böylesi görülmedi! Burun estetiği yaptırmak istedi, şok üzerine şok yaşadı: ‘Bir yere gidince millet bana bakıyor’

By | April 14, 2023

Güzel duyu operasyon yaptırıp burnunu dikleştirmek isteyen hanım, kabusu yaşadı. Geçirdiği ameliyat sonrasında hayal etmiş olduğu burnu görmek isteyen hanım, burun deliklerinin dikilmesiyle yaşamının şokunu yaşadı. Durumun düzeltilmesi için aynı yerde ikinci kez ameliyat olan kadının bir burun deliği açıldı, diğeri kapatıldı. Soluğu savcılıkta alan hanım, kendisini ameliyat edenin cerrah değil, Kulak-Burun-Boğaz doktoru bulunduğunu öğrenince bir şok daha yaşadı.

Güzel duyu operasyon skandallarına bir yenisi daha eklendi. Dik bir burun düşsel ile ameliyat masasına yatan kadının burun delikleri dikildi. Fazlaca geçmeden skandalın sebebi de anlaşıldı. Operasyonu yapanın cerrah değil, Kulak-Burun-Boğaz doktoru olduğu anlaşıldı.

5

DİKLEŞTİRMEK YERİNE…

Burun estetiği yaptırdı, yaşamı kabusa döndü. Gülşen Emek, aynaya baktığında burnu dikkatini çekiyor ve bir türlü beğenmiyordu. Seneler sonrasında kendisi için bir şey yapmak istedi ve bir hususi hastaneye gidip güzel duyu ameliyat olmaya karar verdi. Ameliyat olan hanım operasyon sonrasında hayal etmiş olduğu burnu görmek isterken büyük bir şok yaşadı. O tabip, burnu dikleştirmek yerine inanılır benzer biçimde değil fakat burun deliklerini dikmişti. Aynı hastanede meydana getirilen hatanın düzeltilmesi için tekrardan ameliyat oldu fakat netice değişmedi. Soluğu savcılıkta alan hanım bir şok daha yaşadı. Şu sebeple soruşturmada onu ameliyat icra eden doktorun cerrah değil Kırşehir’de Kulak-Burun-Boğaz uzmanı olduğu ortaya çıktı. Mağdur olan hanım, hem hastane hem de doktordan şikayetçi ve davacı bulunduğunu belirtti.

6

“PSİKOLOJİM BOZULDU, HER GÜN AĞLIYORUM”

Show Haber’in haberine bakılırsa yaşadıklarını özetleyen hanım şunları beyan etti:

“Birinci ameliyatımda her iki burun deliklerimi kapattı. İkinci ameliyatta bir tanesini açtı, bir tanesini kapattı. Psikolojim bozuldu, her gün ağlıyorum. Eski fotoğraflarıma bakıyorum, şimdiki halime bakıyorum diyorum ki ben ne yaptım. Ben dik bir burun istiyordum. Adam beni bu hale getirdi. 11 bin TL istedi, parasını verdim, ertesi gün ameliyata girdim. Tabip Bey, ‘Deliklerim kapalı, burnum yamuk’ dedim. ‘Yok, şişkinlik var’ dediler. Fazlaca fena hissediyorum kendimi. Bir yere gidince millet bana bakıyor; ‘ne olmuş sana, ne bu hal’ diye soruyorlar. Orada oturup ağlayarak çıkıp evime geliyorum.”