Ahmet Ağaoğlu: Aslolan Trabzonspor’dur

By | May 10, 2023

Bordo-mavili kulüpte muhteşem kurultay sonucu alınmasının peşinden çekilme eden Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Hepimizin de bilmiş olduğu benzer biçimde elde etmiş olduğumuz başarılar birlik ve beraberlikle kazanılmıştır. Unutulmamalıdır ki; kişiler gelir geçer aslolan Trabzonspor’dur” diye konuştu.

Ahmet Ağaoğlu: Aslolan Trabzonspordur

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, muhteşem kurultay sonucu alınmasının peşinden başkanlık görevinden çekilme ettiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Kulübün resmi web sitesinden bir izahat icra eden Ağaoğlu, “Genel Kurul kararını talep eden arkadaşlarımızın süreci sıhhatli bir halde yürütmeleri ve rahat bir emek verme ortamında kongreye hazırlanmaları düşüncesiyle Trabzonspor Kulübü Derneği Başkanlığı’ndan ve bağlı şirketlerimizdeki görevlerimden çekilme etmiş bulunmaktayım” dedi.Topluluğun kendilerinden sonrasında gelecek başkan ve yöneticilere daha çok destek olması temennisinde bulunan Ağaoğlu, “Görevde bulunduğum süre içinde maddi içsel hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa’yı kazanmamızda hisse sahibi olan isimlere en kalbi duygularımla minnet ve şükranlarımı arz ediyorum. Hepimizin de bilmiş olduğu benzer biçimde elde etmiş olduğumuz başarılar birlik ve beraberlik içinde yanyana vermiş olduğumuz mücadeleler sonunda kazanılmıştır. Unutulmamalıdır ki; kişiler gelir geçer aslolan Trabzonspor’dur, Trabzonspor’un başarısıdır” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Öte taraftan tekrardan aday olmayı düşünmeyen Ağaoğlu’nun yerine başkan olmak isteyen adaylar, 22 kişiden oluşacak listelerini 15 gün içinde Divan Başkanlık Kurulu’na sunacak. Kurultay süreci tamamlanana kadar başkanlık görevini vekaleten mevcut asbaşkan Ertuğrul Doğan yürütecek. 18-19 Mart’ta yapılacak başkanlık seçiminde kafi çoğunluk sağlanamaması halinde muhteşem kurultay 25-26 Mart tarihlerinde çoğunluğa bakılmaksızın Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

Ahmet Ağaoğlu: Aslolan Trabzonspordur