Başakşehir: ‘Emre Belözoğlu’na hücum teşebbüsünde bulunulmuştur’

By | May 11, 2023

Medipol Başakşehir, Giresunspor maçında Teknik Direktör Emre Belözoğlu’na bir kişi tarafınca hücum girişiminde bulunduğunu deklare etti.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Medipol Başakşehir, Giresunspor’a konuk oldu. Turuncu-lacivertliler ilk yarıda bulmuş olduğu gollerle sahadan 4-2 galip ayrıldı. Müsabakayı cezalı olduğundan locadan takip eden Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile yan locada bulunan bir şahıs içinde sözlü münakaşa yaşandı. Mevzuyla ilgili kulüpten meydana getirilen açıklamada olayın münferit olduğuna vurgu yapılmış oldu.

Yazılı açıklamada ek olarak ev sahibine misafirperverlikleri için teşekkür edilerek şu ifadelere yer verildi:

“Karşılaşmanın ikinci yarısında, Teknik Direktörümüz Emre Belözoğlu ve personelimizin karşılaşmayı takip etmiş olduğu locaya, yan locada bulunan yabancı uyruklu bir kişi tarafınca sözlü hakaretlerde ve fiili hücum teşebbüsünde bulunulmuştur. Bunun sonucunda Teknik Direktörümüz Emre Belözoğlu, karşılaşmanın bir bölümünü izleyememiştir. Yaşanılan olayın münferit bir vaka bulunduğunun altını çizer, Giresunspor’a misafirperverlikleri ve nahoş vaka esnasındaki yardımsever tutumları için teşekkürlerimizi iletiriz.”