Osmaniye’de depremden kaçan genç otel yangınında yaşamını yitirdi

By | May 10, 2023

Pendik’te 7 kattan oluşan otelde dün çıkan yangında yaşamını kaybeden 24 yaşındaki Can Yetim’in cenazesi yakınları tarafınca Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Baba Oktay Yetim, “Zelzele bölgesinde yaşıyorduk. Osmaniyeliyiz. Oğlum son olarak 4 gün ilkin eve geldi. Polis bizlere yanan bir ceset bulunduğunu söylemiş oldu. DNA testi verdim, oğlum çıktı.” dedi.

Pendik‘te dün sabah saatlerinde 7 kattan oluşan bir otelin 5. katında yangın çıktı. Kısa sürede tüm oteli saran yangında 2 şahıs yaşamını yitirdi, 3 şahıs ise yaralandı. Yangında yaşamını kaybedenlerin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Yangında yaşamını kaybeden 24 yaşındaki Can Yetim’in ailesi cenazeyi almak için Adli Tıp Kurumu’na geldi.

PENDİK'TEKİ OTEL YANGININDA ÖLEN GENCİN BABASI: DEPREM BÖLGESİNDE YAŞIYORDUK

“DNA TESTİ VERDİM, OĞLUM ÇIKTI

Adli Tıp Kurumu’nun önünde konuşan baba Oktay Yetim, zelzele bölgesinden geldiklerini söylemiş oldu. Yetim, “24 yaşındaydı, eski askerdi. Muntazam bir işi yoktu, esasen zelzele bölgesinde yaşıyorduk. Osmaniyeliyiz. Son olarak 4 gün ilkin eve geldi. Son görüşmemiz de 4 gün ilkin oldu. Beni, Pendik Asayiş Şube aradı, hastaneye gittik. Orada polis bizlere yanan bir ceset bulunduğunu söylemiş oldu. Hemen sonra Adli Tıp’ta teşhis etmeye geldik. DNA testi verdim, oğlum çıktı.” dedi. Cenazenin defnedilmek suretiyle Osmaniye’ye götürüleceği öğrenildi.

PENDİK'TEKİ OTEL YANGININDA ÖLEN GENCİN BABASI: DEPREM BÖLGESİNDE YAŞIYORDUK

PENDİK'TEKİ OTEL YANGININDA ÖLEN GENCİN BABASI: DEPREM BÖLGESİNDE YAŞIYORDUK

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel