Her geçen gün daha antipatik bir hal alıyor! Ronaldo’nun maç sonu yapmış olduğu hareket büyük tepki çekti

By | May 10, 2023

Yeni ekibi Al-Nassr’la her geçen gün yeni bir skandala imza atan Ronaldo, berabere kaldıkları Al-Khaleej maçı sonrası kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen rakip ekip antrenörünü iterek tepki gösterdi. Başarıya ulaşmış futbolcunun o anları gündem oldu.

Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr’da forma giyen Ronaldo, gene yapmış olduğu hareketlerle gündeme gelmeye devam ediyor. Portekizli yıldızın, takımının Al Khaleej ile 1-1 berabere kalmış olduğu maçın peşinden rakip antrenörle yaşamış olduğu vaka toplumsal medyayı salladı.

RAKİP OYUNCUYA FORMASINI VERDİ

Berabere biten maç sonrası gerilmiş olan Ronaldo, rakip ekip oyuncusuna formasını verdi. Başarıya ulaşmış futbolcu, soyunma odasına gideceği esnada Al-Khaleej takımının antrenörlerinden biri yanına gelmiş olarak fotoğraf çekilmek istedi. Portekizli yıldız, antrenörün bu teklifini sert bir halde reddetti.

TEPKİ GÖSTERİP ANTRENÖRÜ İTTİ

Kendisiyle zorla fotoğraf çekilmek isteyen antrenörü iten Ronaldo, fotoğraf çekilmek istemediğini sert bir üslupla beyan etti. Rakip ekip antrenörün o anları toplumsal medyada gündeme oturdu.

İşte Ronaldo’nun o anları;

Her geçen gün daha antipatik bir hal alıyor! Ronaldo'nun maç sonu yaptığı hareket büyük tepki çekti

Her geçen gün daha antipatik bir hal alıyor! Ronaldo'nun maç sonu yaptığı hareket büyük tepki çekti