Gülşen, Ekrem İmamoğlu’nun saldırıya uğramasına sessiz kalmadı: Ortak isteğimiz saygı ve sevgi içinde yaşamak

By | May 10, 2023

İmam Hatiplilerle ilgili sözlerinden dolayı hapis yatan sonrasında ailesiyle gözlerden uzak bir yaşam yaşayan Gülşen, uzun bir aradan sonrasında toplumsal medya hesabından yapmış olduğu yazılı açıklamada Erzurum mitinginde taşlı saldırıya uğrayan Ekrem İmamoğlu’yla ilgili paylaşım yapmış oldu. Geçmiş olsun dileklerini ileten müzisyen, “Hepimizin ortak isteği devletimizde sevgi-saygı, birlik ve beraberlik içinde huzurla yaşamak. Tersi kabul edilemez” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı talibi ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erzurum’da seçim otobüsü üstünde konuşma yapmış olduğu esnada kalabalık bir grubun taşlı saldırısına uğradı. Konuşmasını yarıda kesmek zorunda kalan İmamoğlu’na meşhur adlardan destek mesajları gelmeye devam ediyor. Müzisyen Gülşen de İmamoğlu’yla ilgili paylaşım yapmış oldu.

“HEPİMİZİN ORTAK İSTEĞİ SEVGİ, SAYGI VE BİRLİK”

Geçtiğimiz yıl İmam Hatiplilerle ilgili sözlerinden dolayı hapis yatan ve tahliye olduktan sonrasında ailesiyle gözlerden uzak bir yaşam yaşayan Gülşen, bu süreçte konser takvimi haricinde paylaşım yapmamayı tercih etti. Ekrem İmamoğlu’na meydana getirilen saldırıyı kınayan Gülşen, Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımda “Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve Erzurumlu yurttaşlarımıza geçmiş olsun. Hepimizin ortak isteği devletimizde sevgi-saygı, birlik ve beraberlik içinde huzurla yaşamak. Tersi kabul edilemez Hak ettiğimiz aydınlık, rahatlık dolu günlere” ifadelerini kullandı.

Gülşen, Ekrem İmamoğlu'nun saldırıya uğramasına sessiz kalmadı: Ortak isteğimiz saygı ve sevgi içinde yaşamak