Azerbaycanlı taksiciden ‘Türkiye’de kime oy verirsin’ sorusuna dikkat çeken cevap: Erdoğan’a o ikinci Mustafa Kemal Atatürk’tür

By | May 10, 2023

Azerbaycan’da taksicilik icra eden Saiyat adlı bir yurttaş “Türkiye’de seçim olsa oyunu kime verirsin?” sorusuna “Erdoğan’a. Benim ona canım kurban. O büyük şahsiyettir. Biliyorum sizler sevmiyorsunuz fakat büyük şahsiyettir. O ikinci Mustafa Kemal Atatürk’tür. O olmasaydı Avrupa bizi beter eylemişti” yanıtını verdi.

Azerbaycan’da taksicilik icra eden Saiyat adlı bir yurttaş, “Türkiye’de seçim olsa oyunu kime verirsin?” sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.Saiyat,

“Erdoğan’a. Benim ona canım kurban. O büyük şahsiyettir. Biliyorum sizler sevmiyorsunuz fakat büyük şahsiyettir. O ikinci Mustafa Kemal Atatürk’tür. O olmasaydı Avrupa bizi beter eylemişti”

yanıtını verdi.

Kızının çeyizini Türkiye’deki depremzedelere göndermiş

Azerbaycanlı taksicinin bununla beraber Kahramanmaraş merkezli depremlerde kızının çeyizini Türkiye’ye yardım olarak gönderilmiş olduğu öğrenildi.

Taksiciye o yardımı da sorulunca

“Bizim borcumuz. Biz oranın güzel gününü isteriz. Sizde bizim. Kardeş kardeşin fena gününü istemez. Biz bir arada olmalıyız. Kuvvetli olmalıyız. Tüm Avrupa’ya ders vermeliyiz”

ifadelerini kullandı.