Zelzele bölgesinde bir barakada 32 şahıs kalıyor

By | April 21, 2023

Zelzele bölgesinde bir barakada 32 şahıs kalıyor

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’a 13 aileden 32 kişinin beraber kalmış olduğu barakayı gösteren Adıyamanlı depremzede, “Üç gün süresince iş makinaları Adıyaman girişinde bekletildi. Yazık bu insanlara. Nerede hükümetimiz? İnsanlara sesleniyorum; insanları kandırıp oy alıyorlar, bugün neredeler? Binlerce insanımız öldü, yıkıntı altındalar, yetkililer neredeler” diye sordu.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Muğla Milletvekili Mürsel Alban ve Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açmış olduğu Adıyaman’da yurttaşların sorunlarını dinledi.

“NEREDE HÜKÜMETİMİZ?”

Adıyamanlı bir depremzede, Engin Altay’a 13 aileden 32 kişinin beraber kalmış olduğu barakayı göstererek, “Üç gün süresince iş makinaları Adıyaman girişinde bekletildi. Yazık bu insanlara. Nerede hükümetimiz? İnsanlara sesleniyorum; insanları kandırıp oy alıyorlar, bugün neredeler? Binlerce insanımız öldü, yıkıntı altındalar, yetkililer neredeler? Bunu kabullenmek mümkün değil” diye konuştu.

Engin Altay ise zelzele sonrası yaşanmış olan mağduriyetlere ilişkin, “Büyük bir hazırlıksızlık ve beceriksizlik de var” dedi. (ANKA)