6 gollü maçta puanlar paylaşıldı

By | April 20, 2023
Fotoğraf: AA

DUVAR – Spor Toto Süper Lig’in 30’uncu haftasında İstanbulspor ile Fraport TAV Antalyaspor, 3-3 berabere kaldı. Bu sonucun peşinden ev sahibi İstanbulspor puanını 28’e, deplasman ekibi ise 33’e yükseltti. 

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’ndaki karşılaşmayı Yiğit Arslan yönetti.

DHA’nın aktardığına gore 6’ncı dakikada İstanbulspor Rroca’nın golüyle öne geçti. 43’üncü dakikada Antalyaspor Fernando ile beraberliği elde etti. 45’inci dakikada İstanbulspor Ba’nın kafa golüyle yine öne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğü ile sonlandı.

51’inci dakikada Antalyaspor Wright’la tekrardan eşitliği elde etti. 55’inci dakikada İstanbulspor Onur’un ayağına çarparak ağlara giden topla 3’üncü kez öne geçti. 85’inci dakikada Antalyaspor penaltı kazanmıştır. 88’inci dakikada Wright, kullandığı penaltı vuruşunda meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve tekrardan eşitlik sağlandı.

Karşı karşıya gelme bu skorla sonlandı.

BA, DUHANEY, JENSEN VE ONUR ERGÜN FENERBAHÇE MAÇINDA YOK

İstanbulspor’un Antalyaspor ile 3-3 berabere kalmış olduğu maçta İstanbul ekibinde sarı kart gören 4 oyuncu cezalı duruma düştü. Sarı-siyahlı ekipte Mahamadou Ba, Demeaco Duhaney, David Jensen ve Onur Ergün, Süper Lig’in 31’inci haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacakları maçta takımını yalnız bırakacak. (HABER MERKEZİ)