Sokak ortasında dehşet! Nişanlısını silahla vurup intihar etti

By | April 17, 2023

Sultangazi’de kan donduran bir silahlı hücum vakası yaşandı. Aynı ayakkabı atölyesinde çalışan ve evlilik hazırlığında olan nişanlı çift Fatih Akboğa ile Emel Özan içinde öğle içinde münakaşa çıktı. Münakaşa esnasında Akboğa, Özan’ı göğsünden silahla vurarak ağır yaraladı, peşinden aynı silahla kendi kafasına sıkarak intihar etti. İşte olayın bilgileri…

Vaka, saat 13.30 sıralarında Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi 71. Sokak’ta meydana geldi. İddialara bakılırsa, aynı ayakkabı atölyesinde çalışan ve evlilik hazırlığında olan nişanlı çift Fatih Akboğa ve Emel Özan öğle içinde atölyeden çıktı. Ondan sonra atölyeye geri döndüklerinde çiftin içinde bilinmeyen bir nedenle münakaşa çıktı. Münakaşa sonrası Fatih Akboğa üstünde bulunan silahı belinden çıkararak Emel Özan’a onlarca defa ateş ederek göğsünden ağır bir halde yaraladı. Emel Özan kanlar içinde yere yığıldı. Emel Özan’ı silahla vurarak yaralayan Fatih Akboğa ise aynı silahı kendisine doğrultarak sıktı.

0cd7f668-688d-4a5f-af84-d833a17e93b2

Tabanca seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ve sıhhat ekipleri haber verdi. İhbar üstüne vaka yerine gelen sıhhat ekipleri yaralıları ambulansla hastaneye kaldırırken, polisler vaka yerinde güvenlik önlemleri aldı. Kendini vuran Fatih Akboğa yaşamını kaybederken, göğsünden yaralanan Emel Özan’ın hastanedeki yaşam mücadelesi devam ediyor.

7584ef59f094de02b5fe31b315ea356b

İsmetpaşa Mahalle Muhtarı İsmail Karcıoğlu, “Mahallenin muhtarıyım muhtarlıkta vatandaşlara hizmet verirken mahallemizdeki 71. Sokak’ta bir vaka bulunduğunu duydum. Derhal vaka yerine intikal ettim ve intikal ettiğimde evlilik hazırlığı icra eden bir çiftimiz öğlen molasına çıktıklarında herhalde münakaşa çıkmış aralarında çocuk silahı çekip bayanı vuruyor. Sonrasında da kendisine sıkıyor. Oldukça kan kaybettiler. Biz buradan ambulans ile hastaneye yolladık. İnşallah kurtulurlar sonradan duyduğumuz habere bakılırsa bay olan yaşamını yitirmiş” dedi.

İHA