Nihat Kahveci’den övgü dolu sözler! ‘Fenerbahçe bu şekilde bir oyuncuyu kaybetmemeli’

By | April 17, 2023

Fenerbahçe’nin Konyaspor’u 4-0 yenik etmiş olduğu maçı Nihat Kahveci yorumladı. Eski futbolcu, sarı-lacivertlilerin yıldızı hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Fenerbahçe kurmaylarına çağrıda bulunan Nihat Kahveci, “Fenerbahçe bu şekilde bir oyuncuyu kaybetmemeli” dedi.

Nihat Kahveciden övgü dolu sözler Fenerbahçe böyle bir oyuncuyu kaybetmemeli

Süper Lig‘in 23’üncü haftasında Fenerbahçe, Konyaspor’u 4-0’lık skorla geçti. Sarı-lacivertlilerin değişik zaferini Nihat Kahveci yorumladı. Eski futbolcu, Süper Lig devinin yıldızı hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin futbolunu TRT Spor‘da değerlendiren Nihat Kahveci, sarı-lacivertlilerin rakibine karşı ilk dakikadan itibaren üstünlük kurduğunu altını çizdi. Nihat Kahveci, “Son maçlarda beklenenleri yapmıyor Konyaspor fakat Konyaspor yeni hocasıyla 4 müsabakasını da kazanamadı. Fenerbahçe maçın başından beri gösterdi favori bulunduğunu. Tek bir pozisyonu var Konyaspor’un onun haricinde yalnız Fenerbahçe oynadı” açıklamasını yapmış oldu.

Konyaspor’un maçın ilk yarısında 10 şahıs kalmasının Fenerbahçe için bir dezavantaj bulunduğunu belirten eski futbolcu, “10 şahıs kaldıktan sonrasında Konyaspor ilk yarıda, aslen Fenerbahçe’nin aleyhine oldu. Sahanın içindeki oyuncu profillerine bakarsak King ve Valencia geniş alanları severler, bu da dezavantaj olabilirdi. Buna karşın kazanılan penaltı ve Ferdi’nin getirip Rossi’nin kestiği topta Valencia ikinci golünü attı” dedi.

Haberin Devamı
Nihat Kahveciden övgü dolu sözler Fenerbahçe böyle bir oyuncuyu kaybetmemeli

“VALENCIA’YI KAYBETMEMELİ

Fenerbahçe’de Enner Valencia ile yeni sözleşme imzalanması icap ettiğini korumak için çaba sarfeden Nihat Kahveci, “Valencia lige sanki asla ara verilmemiş benzer biçimde gollerini atmaya devam ediyor. Sözleşme mevzusu da var ne olacak ne bitecek fakat Fenerbahçe ne olursa olsun bu şekilde bir oyuncuyu kaybetmemeli” ifadelerini kullandı.

Nihat Kahveciden övgü dolu sözler Fenerbahçe böyle bir oyuncuyu kaybetmemeli

Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışında hala iddiasını kaybetmediğini hissettirdiğini vurgulayan Nihat Kahveci, “O şekilde ya da bu şekilde aradan önceki dönemde Galatasaray oynuyor kazanıyor ve bu baskıyla oynuyordu Fenerbahçe maçlarını. Bu maçta Fenerbahçe gösterdi ki sonuna kadar kovalayacağım ve Galatasaray’ın puan kaybetmesini bekleyeceğim diye” değerlendirmesinde bulunmuş oldu.

“ANTRENMAN MAÇI HAVASINDA”

Mame Diouf’un kırmızı kart görmesinin maçın skorunu direkt etkilediğini vurgulayan Nihat Kahveci, “Bu maçta iyi oynadı fena oynadı konuşulmaz aslına bakarsanız şu sebeple 22. dakikada bitti maç. Diouf benzer biçimde tecrübeli bir ismin arka arkaya iki tane sarı kart görmesini tasvip edemem. Ön tarafta 10 şahıs kalmasına karşın Konyaspor Michalak’ın da sakatlanmasıyla iyice o şansını yitirdi. Fenerbahçe 22. dakikadan sonrasında rahat, istediği benzer biçimde oyunu şekillendirerek antrenman maçı havasında maçı kazanmasını bildi” diye konuştu.

Haberin Devamı

Nihat Kahveciden övgü dolu sözler Fenerbahçe böyle bir oyuncuyu kaybetmemeli