Motosiklette molotoflu dehşet! Tam fırlatmak üzereyken elinde patladı

By | April 17, 2023

Tayland’ın Pattaya bölgesinde meydana gelen gelişmede 2 genç, rakip çete sandıkları bir çifte molotofkokteyli atmak istedi. İşler beklediği benzer biçimde gitmeyince gençler dehşeti yaşadı.

Motosiklette molotoflu dehşet Tam fırlatmak üzereyken elinde patladı

Gezim denince akla gelen ülkelerden olan Tayland‘da, korkulu bir vaka yaşandı. Söz mevzusu gelişmede Meksika’da sık sık yaşanmış olan kartel savaşlarının bir benzeri yaşandı, sadece olayın sonu felaketle bitti.

Haberin Devamı

Ülkenin en büyük şehirlerinden olan Pattaya’da 2 kişinin Soi Photisan’daki bir mağazanın önünden geçerken çifte molotofkokteyli atmaya çalmış olduğu görüldü ve saniyeler içinde korkulu gelişme yaşandı.

BİR ANDA ALEV ALDILAR

İkili, yolda yürüyen çifti rakip çete üyesi sandığı nedeni öne sürülerek hücum düzenlemek istedi sadece molotofkokteyli ellerinde patladı. Motosikletle seyir halinde giderken yanmaya süregelen şahıslar kameraya yansıdı. Korkulu anlamış olur toplumsal medyada milyonlarca şahıs tarafınca seyredildi.

Motosiklette molotoflu dehşet Tam fırlatmak üzereyken elinde patladı

EKİPLER JET HIZINDA OLAY YERİNE GELDİ

İhbar üstüne vaka yerine gelen takımlar ise saldırganları söndürülmüş halde buldu. Gözaltına alınan şahısların yaşları 17 ve 18 olarak açıklandı ve birinin Kamboçyalı olduğu açıklandı.

Motosiklette molotoflu dehşet Tam fırlatmak üzereyken elinde patladı

ÇETE ÇÖKERTİLDİ

Mevzuyla ilgili açıklamalarda bulunan Albay Thanapong Photi, ise yanan şahısların ciddi şekilde yaralandığını ve tedavileri esnasında çetelerinin yerini itiraf ettiğini belirtti. Photi mevzuyla ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

‘Çete yakalandı ve sokaklardan uzaklaştırıldı. Doktorlardan iki gencin ciddi bir halde yaralandığını öğrendik ve raporlarını aldık’

Öte taraftan Photi, gençlerin bedensel zarar vermekle ve yasadışı bir patlayıcı bulundurarak ‘Yakıcı Silahlar ve Patlayıcılar Yasasını’ ihlal etmekle suçlandığını söylemiş oldu.