Selde sürüklendiği anlamış olur paylaşılmıştı! Yitik TIR şoförünün son çekmiş olduğu video ortaya çıktı… Kahreden detay: 5 gün ilkin…

By | April 14, 2023

Şanlıurfa‘daki sel felaketinde sel sularına kapılan TIR’ın sürücüsü Güvenilir Ergün’e ulaşmak için emekler sürüyor. Bozova ilçesinde sele kapılıp kaybolan TIR sürücüsünün çekmiş olduğu son görüntüler ortaya çıktı. Ergün’ün çekmiş olduğu ve yolun halini gösteren videoyu ailesi ve yakınlarıyla paylaşmış olduğu da açıklandı. Şiddetli seli görüntüleyip paylaşan 24 yaşındaki genç sürücünün 5 gün ilkin de nişanlandığı ve evlilik imgesel kurduğu öğrenildi.

Şanlıurfa’da depremin peşinden yaşanmış olan sel felaketinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sel felaketinde, selin TIR’ı sürüklediği anlara ilişkin bir vatandaşın çekmiş olduğu görüntü gündem olmuştu. Yitik TIR sürücüsü Güvenilir Ergün’ün çekmiş olduğu görüntü de ortaya çıktı. Ergün’ün, cep telefonuyla yolun durumunu gösteren görüntü çekerek ailesi ve yakınlarıyla paylaşmış olduğu öğrenildi. Ergün’ün TIR’ın sürüklendiği yolun halini gösteren görüntü kaydını, ailesi ve yakınlarıyla paylaşmış olduğu açıklandı. Öte taraftan Ergün’ün vakadan 5 gün ilkin nişanlandığı da ortaya çıktı. İşte detaylar…

AW850332_02

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Şanlıurfa’da sel sularına kapılan TIR’ın sürücüsü Güvenilir Ergün’e (24) ulaşılması için yürütülen arama emekleri devam ediyor. Bölgede 15 Mart’ta şiddetli sağanağın etkili olduğu Bozova ve Hilvan ilçelerini bağlayan yolun Yalıntaş Mahallesi geçişinde sel sularına kapılarak gözden kaybolan TIR ve sürücüsüyle ilgili arama emekleri ortalama 120 kişilik Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD, ANDA, Su Altı Dalgıç Polis ekipleri, Jandarma Asayiş Bot Komutanlığı ve Bozova İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce sürdürülüyor. Aramalar sonucu ilk gün Güvenilir Ergün’e ilişik çantaya ulaşan takımlar, sonrasında TIR kasasına ilişik bazı parçalar buldu. Ekiplerin emekleri sürüyor.

AW850332_04

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN GÖRÜNTÜLERİN ARDINDAN AİLESİNE DE VİDEO GÖNDERDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Genç TIR sürücüsü Güvenilir Ergün’ün sele kapılmadan ilkin çekmiş olduğu ve arkadaşları ile paylaşmış olduğu son görüntüler, selin sertliğini gözler önüne serdi. Ergün’ün görüntüleri paylaştıktan sonrasında şiddetli akıntının üstünden geçmiş olduğu ve sele kapıldığı görüldü.

tırr

Öte taraftan, vaka yerindeki bir başka şahıs tarafınca çekilen, TIR’ın selde sürüklendiğini gösteren görüntü de toplumsal medyada yer aldı.

5 GÜN ÖNCE NİŞANLANMIŞ

Bölgede ümitli bekleyişini sürdüren Ergün’ün yakınları, genç sürücünün 5 gün ilkin nişanlandığını ve evlilik imgesel kurduğunu söylemiş oldu. Köy muhtarı Mehmet Murat, yitik TIR şoförünün arama çalışmalarının devam ettiğini belirtti. (İHA/AA)