Elon Musk yalan olduğunu beyan etti… ‘Doğru değil’

By | April 14, 2023

Kısa bir süre içinde SpaceX’in üstün dereceli bir yatırım teklifi almış olduğu haberleri yayıldı. Elon Musk mevzuya Twitter üstünden dahil olarak ortaya çıkan bu haberleri kısa ve öz bir tweet ile yalan olduğunu beyan etti.

Elon Musk yalanladı... 'Doğru değil'
Elon Musk yalan olduğunu beyan etti… ‘Doğru değil’

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan söylentilerde Suudi ve BAE’nin Elon Musk’a ilişkin olan SpaceX’e milyarlarca dolar yatırım yapacağı söylenmişti. Kısa bir süre sonrasında mevzuyla ilgili açıklamalarda bulunan Elon Musk, basına çıkan bu haberi attığı tweetle yalan olduğunu beyan etti.

TWİTTER ÜZERİNDEN CEVAP VERDİ

Information’ın SpaceX için yapmış olduğu haberde Suudi Arabistan’ın yatırım fonunun bir birimi ve Abu Dabi merkezli bir firmanın Elon Musk’ın CEO’su olduğu SpaceX firmasına milyarlarca dolar yatırım yapacağı söylenmişti. Kısa bir süre sonrasında yayılan haber Elon Musk’ın kulağına gitti. Musk mevzuya twitter üstünden dahil olarak bunu reddetti.

Elon Musk, çıkan yatırım haberlerine cevap olarak Twitter’dan “doğru değil” tweetini attı.

Mars’a insan göndermeyi düşünen Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Starship roketinin gelişmelerini paylaşmıştı. İlk yörünge uçuşunu gerçekleştirmek suretiyle olan Starship, ilk olarak SpaceX uydularını yörüngeye ulaştıracak. Bu girişimin başarıya ulaşmış olmasından sonrasında ise insanlı uçuşlar denenecek.